OR

Ouderraad

Samen met het team zorgt een groep enthousiaste ouders ervoor dat de activiteiten op school goed verlopen. Het gaat om leuke en educatieve  feesten, zoals het sinterklaasfeest, de kerstviering en sportactiviteiten buiten school. Deze activiteiten worden niet bekostigd door de overheid, maar vanuit de ouderbijdrage. Naast het organiseren, vergadert de ouderraad regelmatig om activiteiten te plannen en te evalueren. De ouderraad werkt aan de formatie van een hulpteam, zodat er op incidentele basis hulp is van andere ouders bij activiteiten.

Samenstelling ouderraad

Anouk Vunderink (voorzitter)        moeder van Lonneke gr. 7
Sigrid Wassink (penningmeester) moeder van Stijn gr. 7 en Melle gr. 4
Karin Nijkamp                                      moeder van Iris gr. 7 en Britt gr. 4